Menu
virtual tour

Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek en nocturnes

Organiseer samen met ons en onze huiscateraar jouw eigen nocturne of teken in op één van de exclusieve nocturnes met een ‘Evening with Van Eyck’ receptie of een  walking ‘dinner with Van Eyck’. Groepsarrangementen met ontbijt, lunch of diner zijn ook mogelijk.

Lees meer

MSK biedt de mogelijkheid om tijdens de tentoonstelling een eigen nocturne (max. 550 personen) te organiseren. Onze huiscateraar werkt voor de catering graag een formule op maat uit. Het is ook mogelijk om in groep in te tekenen op één van de publieksnocturnes met receptie of walking dinner. Op deze manier krijg je de kans in een intiem kader met audioguide of ervaren gids de tentoonstelling te bezoeken, aansluitend op een netwerkmoment of bedrijfsactiviteit in het museumforum of het auditorium. De groepsarrangementen met ontbijt, lunch of diner zijn mogelijk dankzij een samenwerking tussen MSK en MuBart die tijdens Van Eyck zijn voorzieningen uitbreidt met 60 extra zitplaatsen.

Busvervoer voor de exclusieve Van Eyck-nocturnes van 13/02 en 29/02 boek je hier.

Meer info kan je opvragen bij: msk.corporate@stad.gent.

Heb je een vraag over je tentoonstellingsbezoek?

Bel +32 (0)9 210 10 32 (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, tussen 10 en 18 uur) of stuur een mail naar info@vaneyckexpo.be.