Tickets

Plan je bezoek

Bezoek ‘Van Eyck. Een optische revolutie’

Bezoek ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ van 1 februari t.e.m. 30 april 2020. De tentoonstelling is 7 dagen op 7 geopend, van 9.30 uur tot 19 uur. Elke maandag, en afwisselend op vrijdag en zaterdag, is de tentoonstelling open tot 23 uur. De meertalige audioguide, aangeboden op maat van kinderen of volwassen, is inbegrepen in je ticket.

Om iedereen de kans te geven zo dicht mogelijk bij de meester te komen, wordt met tijdblokken gewerkt. Je koopt je ticket voor een bezoek op een vast tijdstip. Hoe lang je in de tentoonstelling blijft, kies je natuurlijk zelf. Ga naar de tickets pagina voor meer details, of klik meteen door naar de online shop en boek je ticket. Tickets zijn ook te verkrijgen aan de balie in het museum of in de stadswinkel van Gent (naast het Belfort).

Rondleidingen en nocturnes

Enkele malen per dag is het mogelijk om een gids te boeken die je anderhalf uur lang meeneemt in de tentoonstelling. Enkel officiële museumgidsen zijn toegelaten, dus wacht niet te lang om een gids te boeken!

Op dinsdag- en donderdagvoormiddag houden we de zalen tot 10.30 uur vrij voor bezoeken in schoolverband, met of zonder gids. Dit aanbod is geldig voor elke erkende onderwijsinstelling.

Of reserveer meteen een plaats op één van de exclusieve nocturnes en geniet vier uur lang van de tentoonstelling, in een intiemer kader en met een receptie of walking dinner! Je kwam nog nooit zo dicht bij Van Eyck en de kunst van zijn tijd…

Toegankelijk voor iedereen

Bezoek ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ alleen, in groep of schoolverband, met vrienden of familie. De tentoonstelling is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. De audiogids is inbegrepen in de ticketprijs en is meertalig, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Heb je een vraag over je tentoonstellingsbezoek?

Bel +32 9 210 10 75 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8 en 18 uur) of stuur een mail naar info@vaneyckexpo.be.

Museum voor Schone Kunsten Gent
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent