Menu
virtual tour

Catalogus

Bij de tentoonstelling werd een catalogus uitgegeven door Uitgeverij Kannibaal. Dit rijk geïllustreerde boek brengt het complete oeuvre van Van Eyck samen, aangevuld met meer dan honderd topstukken uit de late middeleeuwen waaruit de invloed van deze absolute grootmeester van de westerse kunst blijkt. Het plaatst het oeuvre van Jan van Eyck in zijn historische en artistieke context, en brengt de wisselwerking met de andere kunsten tot leven.

Het lijvige boek is te koop vanaf 64,50 euro in de museumshop van het MSK. Het is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.


Bezoekersgids bij de tentoonstelling

Bij de tentoonstelling werd ook een budgetvriendelijke bezoekersgids uitgegeven. Deze is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels en is ook verkrijgbaar in de museumshop van het MSK.

Koop nu de catalogus en de bezoekersgids bij de tentoonstelling samen in de MSK-shop, en krijg 5 euro korting.Unieke Van Eyck-merchandising

Speciaal voor de tentoonstelling ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ ontwikkelde het MSK een reeks shopartikelen rond de kunst van Jan van Eyck en zijn tijdgenoten. Postkaarten, kaleidoscopen, boekjes, puzzels, magneten, broches, een memory-game… voor elk budget ligt er een uniek geschenkje of aandenken klaar.


Contact

De shop is toegankelijk tijdens de openingsuren van het MSK.

Raak je niet tot in het museum? Neem dan contact op via shop.msk@gent.be of +32 (0)9 323 67 29