Tickets

Groepen en scholen

Groepsbezoek met gids

Elke dag kan je tijdens enkele tijdblokken een museumgids boeken voor groepen tot 20 personen. De gidsbezoeken zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels of Duits. De prijs voor de gids bedraagt 100 euro.

Lees meer

Enkel officiële gidsen worden toegelaten, wacht dus niet te lang! Een bezoek met gids duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin is het gebruik van de geluidsdichte hoofdtelefoons inbegrepen, die garanderen dat je de gids goed kan verstaan gedurende het volledige bezoek.

koop je ticket


Schoolbezoek zonder gids

Elke dinsdag en donderdag reserveren we ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ tot 10.30 uur voor scholen. De audioguide, op maat van kinderen, is inbegrepen in het ticket. Binnenkort kan je op deze website ook een inspiratiebundel downloaden om in de klas mee aan de slag te gaan.

Lees meer

Een gemiddeld bezoek aan de tentoonstelling duurt 1,5 uur. Dit aanbod is geldig voor elke erkende onderwijsinstelling, van kleuters tot volwassenen. Begeleiders krijgen gratis toegang en hoeven geen ticket aan te kopen. Lukt het niet om op dinsdag of donderdag langs te komen? Dan kan je natuurlijk altijd op een andere dag een bezoek plannen. Hou er dan wel rekening mee dat je groep tussen de reguliere museumbezoekers zal bewegen.

De inspiratiebundel voor lager en middelbaar onderwijs, die je binnenkort kan downloaden op deze site, maakt de leerkracht wegwijs in de thema’s van de tentoonstelling. De bundel biedt verschillende handvaten en praktische oefeningen om deze thema’s aan bod te laten komen in de klas, en dit voor verschillende leeftijden en lesvormen. Bovendien is een bezoek aan de tentoonstelling niet noodzakelijk om met de inspratiebundel aan de slag te gaan.

Wil je graag een bezoek boeken met een kleuterschool? Bel dan +32 9 210 10 75 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8 en 18 uur) of stuur een mail naar info@vaneyckexpo.be. Kleutergroepen en hun begeleider kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken.

koop je ticket


Schoolbezoek met gids

Elke weekdag om 9.30 uur, en elke dinsdag- en donderdagvoormiddag van 9.00 tot 10.30 uur, kunnen scholen de tentoonstelling ook bezoeken met een museumgids. Per groep van 22 wordt één gids gereserveerd. De prijs voor de gids bedraagt op deze voormiddagen 80 euro.

Lees meer

Een bezoek met gids duurt ongeveer 1,5 uur voor hoger onderwijs, en 1 uur voor kleuter-, lager en middelbaar onderwijs. Begeleiders van scholengroepen krijgen gratis toegang en hoeven geen ticket te kopen. Lukt het niet om op dinsdag of donderdag langs te komen? Dan kan je natuurlijk altijd op een andere dag een bezoek plannen, met gids aan 100 euro.

Wil je graag een bezoek boeken met een kleuterschool? Bel dan +32 9 210 10 75 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8 en 18 uur) of stuur een mail naar info@vaneyckexpo.be. Kleutergroepen en hun begeleider kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken. Voor de gids betaal je 80 euro.

koop je ticket


Exclusieve ‘Van Eyck’ nocturnes met gids

Ook tijdens de exclusieve nocturnes is het mogelijk om tijdens enkele tijdblokken een gids te boeken. De meerprijs voor de gids bedraagt 100 euro.

Lees meer

Een bezoek met gids duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin is het gebruik van de geluidsdichte hoofdtelefoons inbegrepen, die garanderen dat je de gids goed kan verstaan. Je hebt vrij toegang tot het museum van 19 tot 23 uur, maar zorg zeker dat je op tijd aanwezig bent voor de start van je rondleiding.

koop je ticket