Menu
virtual tour

Bezoek in groep

Groepsbezoek met audiogids

Bij je Van Eyck-ticket is automatisch de audiogids voor volwassenen en voor kinderen inbegrepen. Die brengt je helemaal in de wereld van de Vlaamse Meester. Een groepsbezoek met audiogids hoef je niet aan te vragen: je koopt gewoon ineens meerdere tickets, en stelt zo helemaal zelf je groep samen.

Lees meer

De audioguide is beschikbaar in acht talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Russisch en Japans. Een bezoek duurt ongeveer 1,5 uur, maar je kiest natuurlijk zelf hoe lang je in de tentoonstelling blijft. Er is geen afzonderlijk groepstarief: je tarief wordt bepaald aan de hand van de samenstelling van je groep.


Groepsbezoek met gids

Elke dag kan je tijdens enkele tijdblokken een museumgids boeken voor groepen tot 20 personen. De gidsbezoeken zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels of Duits. De prijs voor de gids bedraagt 100 euro.

Lees meer

Enkel officiële gidsen worden toegelaten, wacht dus niet te lang! Een bezoek met gids duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin is het gebruik van de geluidsdichte hoofdtelefoons inbegrepen, die garanderen dat je de gids goed kan verstaan gedurende het volledige bezoek.


Exclusieve ‘Van Eyck’ nocturnes met gids

Ook tijdens de exclusieve nocturnes is het mogelijk om tijdens enkele tijdblokken een gids te boeken. De meerprijs voor de gids bedraagt 100 euro.

Lees meer

Een bezoek met gids duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin is het gebruik van de geluidsdichte hoofdtelefoons inbegrepen, die garanderen dat je de gids goed kan verstaan. Je hebt vrij toegang tot het museum van 19 tot 23 uur, maar zorg zeker dat je op tijd aanwezig bent voor de start van je rondleiding.