Tickets

Plan je bezoek

‘Van Eyck. Een optische revolutie’ loopt van 1 februari t.e.m. 30 april 2020. De tentoonstelling is 7 dagen op 7 geopend, van 9.30 uur tot 19 uur. Elke maandag, en afwisselend op vrijdag en zaterdag, is de tentoonstelling open tot 23 uur.

Om iedereen de kans te geven zo dicht mogelijk bij de meester te komen, wordt met tijdblokken gewerkt. Je koopt je ticket voor een bezoek op een vast tijdstip. Hoe lang je in de tentoonstelling blijft, kies je natuurlijk zelf.

De meertalige audioguide, aangeboden op maat van kinderen, jongeren of volwassen, is inbegrepen in je ticket. Enkele malen per dag kan je een gids boeken, en dinsdag- en donderdagvoormiddag houden we vrij voor scholen. Of reserveer meteen een plaats op één van de exclusieve nocturnes en geniet vier uur lang van de tentoonstelling, in een intiemer kader en met een receptie of walking dinner!

Toegankelijk voor iedereen

De tentoonstelling is toegankelijk voor iedereen: individuele bezoekers, groepen, scholen, families en mensen met een beperking. De audiogids is inbegrepen in de ticketprijs en is meertalig, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Heb je een vraag over je tentoonstellingsbezoek?

Bel +32 9 210 10 75 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8 en 18 uur) of stuur een mail naar info@vaneyckexpo.be.

Museum voor Schone Kunsten Gent
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent