Menu
Tickets

Steun de tentoonstelling

Steun de tentoonstelling ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ en draag rechtstreeks een steentje bij aan de grootste Van Eyck-tentoonstelling ooit, en krijg meteen een exclusieve plaats binnen het unieke gebeuren!

Een kunstwerk als cadeau voor jouw feestdag

“Van Eyck. Een optische revolutie.” brengt zeker de helft van Jan van Eycks gekende werk naar Gent. Uitzonderlijk stellen we ook de acht gerestaureerde buitenluiken van het Lam Gods en de voorstellingen van Adam en Eva tentoon. En dit samen met meer dan 100 meesterwerken uit de Middeleeuwse kunst. Veel van deze kunstwerken worden momenteel speciaal voor de tentoonstelling gerestaureerd, om hen in 2020 in de beste toestand te kunnen presenteren aan het publiek.

Wens jij voor kerst, eindejaar, je (huwelijks)verjaardag of een andere gebeurtenis één van deze werken te krijgen? Vraag vrienden en familie een gift te storten voor de restauratie van jouw favoriete Van Eyck en word voor één jaar peter of meter van dit kunstwerk. Meer info over de meter- en peterschappen bekom je via msk.corporate@stad.gent.

Geef anderen de kans op een bezoek aan ‘Van Eyck’

Net zoals in zijn regulier aanbod wil MSK ook in de Van Eyck-tentoonstelling op maat van specifieke kwetsbare en/of cultureel diverse doelgroepen werken. Het ontwikkelen van voelplaten voor blinden en slechtzienden, een audiogids voor kinderen, een tijdelijke kinderopvang, een theatervoorstelling voor kleuters en een publieksboekje zijn enkele van de initiatieven waar jij met een gift toe kan bijdragen. Meer info via msk.corporate@stad.gent.

Doe een gift

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan ‘Van Eyck. Een optische revolutie’. De giften vanaf 40 euro per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingsvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Stort op de culturele mecenaatsrekening Museum voor Schone Kunsten, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 met BIC BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 129/1029/00031.

Wens je jouw steun liever over een jaar te spreiden? Dan is ook een maandelijkse opdracht op hetzelfde rekeningnummer mogelijk. Iedere gift, klein of groot, is meer dan welkom. Schenk je 500 euro dan word je vereeuwigd als Zilveren Mecenas, Gouden Mecenassen schenken 1.500 euro.

Interesse om zilveren of gouden mecenas te worden? Meld je aan voor de fondsenwervingsavond waar je tijdens een blik achter de schermen ontdekt waarvoor jouw gift wordt aangewend.

Doe een gift

Word sponsor

In ruil voor financiële sponsoring of sponsoring in natura werken wij een exclusief partnership op maat uit.

Wij bieden partnerships voor verschillende onderdelen van de tentoonstelling:

  • sponsor een restauratie of een bruikleen en word peter van een kunstwerk
  • sponsor “Van Eyck” multimediaal”
  • sponsor “bovenlokale promotiecampagnes”
  • sponsor “inrichting en logistiek”
  • sponsor “vlot naar Van Eyck”
  • steun via een groepsaankoop of boek een netwerkevent
  • sponsor “Van Eyck toegankelijk voor iedereen”

 

In de bijlage vind je meer informatie over deze formules. Indien je een ander interessant aanbod hebt, of als je verdere vragen hebt over de formules, kan je ons steeds contacteren via msk.corporate@stad.gent of telefonisch op +32 (0) 9 323 67 62.