Tickets

Steun de tentoonstelling

Steun de tentoonstelling ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ en draag rechtstreeks een steentje bij aan de grootste Van Eyck-tentoonstelling ooit, en krijg meteen een exclusieve plaats binnen het unieke gebeuren!

Word peter van de tentoonstelling

‘Van Eyck’ brengt meer dan 100 meesterwerken uit de Middeleeuwse kunst naar Gent. Aan elk van deze (inter)nationale bruiklenen is een bedrag verbonden voor transport, verzekering en beveiliging. Ook worden er verschillende meesterwerken speciaal voor de tentoonstelling gerestaureerd, om hen in 2020 in primeur te tonen aan het publiek.

Daarnaast ontwikkelt het MSK ook een uitgebreid aanbod op maat van families, scholen en bezoekers met bijzondere noden. Zo geven we iedereen de kans om dichterbij Van Eyck te komen dan ooit tevoren.

Word mecenas of sponsor van ‘Van Eyck. Een optische revolutie’, draag rechtstreeks een steentje bij aan de grootste Van Eyck-tentoonstelling ooit, en krijg meteen een exclusieve plaats binnen het unieke gebeuren!

Zowel bedrijven als particulieren kunnen zich opwerpen als Van Eyck-mecenas of -sponsor, en de tentoonstelling financiële of materiële ondersteuning bieden.

Doe een gift

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan ‘Van Eyck. Een optische revolutie’. De giften vanaf 40 euro per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingsvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

Stort op cultureel mecenaatsrekening Museum voor Schone Kunsten, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404 met BIC BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met gestructureerde mededeling 129/1029/00031.

Wens je jouw steun liever over een jaar te spreiden? Dan is ook een maandelijkse opdracht op hetzelfde rekeningnummer mogelijk. Iedere gift, klein of groot, is meer dan welkom. Schenk je 500 euro dan word je vereeuwigd als Zilveren Mecenas, Gouden Mecenassen schenken 1.500 euro.

Interesse om zilveren of gouden mecenas te worden? Meld je aan voor de fondsenwervingsavond waar je tijdens een blik achter de schermen ontdekt waarvoor jouw gift wordt aangewend.

Word sponsor

In ruil voor financiële sponsoring of sponsoring in natura werken wij een exclusief partnership op maat uit.

Wij bieden partnerships voor verschillende onderdelen van de tentoonstelling:

  • sponsor een restauratie of een bruikleen en word peter van een kunstwerk
  • sponsor “Van Eyck” multimediaal”
  • sponsor “bovenlokale promotiecampagnes”
  • sponsor “inrichting en logistiek”
  • sponsor “vlot naar Van Eyck”
  • steun via een groepsaankoop of boek een netwerkevent
  • sponsor “Van Eyck toegankelijk voor iedereen”

 

In de bijlage vind je meer informatie over deze formules. Indien je een ander interessant aanbod hebt, of als je verdere vragen hebt over de formules, kan je ons steeds contacteren via msk.corporate@stad.gent of telefonisch op +32 (0) 9 323 67 62.