Tickets

€ 22

Vroegboekactie: koop vóór 1 juli!

Koop voor 1 juli 2019 je ticket en betaal slechts 22 euro, ipv 28 euro tijdens de tentoonstelling.

Koop je ticket

Beleef 'Van Eyck' op eigen tempo met de audioguide. Vroegboektickets aan 22 euro, reductietarief 15 euro (19 tem 25 jaar), 5 euro ('Uitpas Gent' kansentarief) en 2 euro (6 tem 18 jaar).

Reserveer je gids

Elke dag kan je gidsen boeken voor groepen tot 20 personen (in het Nederlands, Engels of Frans). Enkel deze officiële gidsen worden toegelaten, wacht dus niet te lang!

Reserveer een schoolbezoek

Op dinsdag en donderdag reserveren we 'Van Eyck' tot 10.30 uur voor scholen. Begeleiders krijgen gratis toegang. Dit aanbod is geldig voor elke erkende onderwijsinstelling.

Reserveer een gids voor scholen

Op dinsdag- en donderdag kunnen scholen ook een gids boeken. Begeleiders krijgen gratis toegang. Dit aanbod is geldig voor elke erkende onderwijsinstelling.

Beleef 'Van Eyck' exclusief

Ontdek 'Van Eyck' als eerste tijdens de twee vooropeningen, geniet van een receptie op de 'Evening with Van Eyck', of laat je verwennen met een walking 'Dinner with Van Eyck'.

Praktisch

De tentoonstelling is 7 dagen op 7 geopend, van 9.30 uur tot 19 uur. Elke maandag, en afwisselend op vrijdag en zaterdag, is de tentoonstelling open tot 23 uur.

Om iedereen de kans te geven zo dicht mogelijk bij de meester te komen, werken we met tijdblokken. Je koopt je ticket voor een bezoek op een vast tijdstip. Hoe lang je in de tentoonstelling blijft, kies je natuurlijk zelf.

De meertalige audioguide op maat van kinderen of volwassen, is inbegrepen in je ticket. Enkele malen per dag kan je een gids boeken, en dinsdag- en donderdagvoormiddag houden we vrij voor scholen. Of reserveer meteen een plaats op één van de exclusieve nocturnes en geniet vier uur lang van de tentoonstelling, in een intiemer kader en met een receptie of walking dinner!

Jan van Eyck, Portret van Baudouin de Lannoy, ca. 1435
Gemäldegalerie der Staatliche Museen zu Berlin – Preussischer Kulturbesitz, Berlijn
© KIK-IRPA, Brussel

Reductie en voordelen

  • Je ticket geeft gedurende 2020 korting op een bezoek aan acht Gentse musea: Design Museum Gent, De wereld van Kina, Huis van Alijn, Industriemuseum, Sint-Baafsabdij, Sint-Pietersabdij, S.M.A.K. en STAM.
  • Houders van een Museumpas geldig in 2020 kunnen ook na afloop van de vroegboekactie een ticket kopen aan 22 euro per persoon.
  • Gentenaars, houders van een UITPAS regio Gent, houders van een geldige Citycard en Vrienden van het MSK kunnen eveneens na afloop van de vroegboekactie een ticket kopen aan 22 euro per persoon.
  • De overige reductietarieven (UITPAS kansentarief regio Gent, 6-18 jaar, 19-25 jaar) blijven eveneens geldig tot het einde van de tentoonstelling.
  • Begeleiders van scholengroepen en van personen met een beperking krijgen gratis toegang en hoeven geen ticket te kopen.
  • Houders van een ICOM-kaart voor 2020 mogen de tentoonstelling gratis bezoeken en hoeven vooraf geen ticket te kopen.
  • Toeristische partners hebben recht op 10% reductie. Om erkend te worden als toeristische partner kan je contact opnemen met Peggy Hobbels op peggy.hobbels@stad.gent.
  • Wie een ticket aan reductie koopt, moet hiertoe bij het bezoek het nodige bewijs kunnen voorleggen.